maandag 31 januari 2011

ANDELA PHARMA werkt samen met apotheek van der Sluis

SNEEK – Sinds eind vorig jaar zijn de huidverzorgingsproducten van Vichy en La Roche-Posay van apotheek Van der Sluis te Sneek ook via het internet verkrijgbaar. Apotheek van der Sluis werkt hiervoor samen met Andela Pharma; de in Sneek gevestigde online huidverzorgingsapotheek van apotheker Anne Andela.

Gemak van de klant staat voorop. Zo hoeft u niet meer in de wachtrij te staan bij de apotheek voor uw favoriete huidverzorgingsproducten. U kunt 24 uur per dag uw bestelling doen. Ook voor advies over de producten of huidverbetering kunt u bij Andela Pharma terecht. In de shop zit zelfs een mogelijkheid om uw foto te uploaden. En natuurlijk krijgt de klant gratis proefmonsters bij elke bestelling toegestuurd.

Andela Pharma is een expert op het gebied van actieve huidverzorging en verkoopt naast de gerenommeerde merken zoals Vichy en La Roche-Posay ook andere huidverbeteringsmerken en voedingssupplementen. U kunt er terecht voor huidproblemen zoals acné en couperose, maar ook heel goed voor de nieuwste anti-aging producten. Een mooie huid is een gezonde huid!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!