donderdag 19 mei 2011

Bij Andelapharma is elke dag Bescherm-je-huid-dag

SNEEK – Eigenlijk is het bij ons elke dag bescherm je huid dag. Niet alleen is het van belang om iedere dag je huid goed te beschermen, maar bij ons kan je ook iedere dag persoonlijk online advies over de beste verzorging van je huid in de zon krijgen. Toch is het goed om huidbescherming zaterdag extra onder de aandacht te brengen. Huidkanker komt, ook in Nederland, steeds vaker voor.

En 90% van de gevallen van huidkanker kan worden genezen mits op tijd ontdekt! Huidbescherming & controle is dus van groot belang. Veel ziekenhuizen en huidcentra zijn zaterdag extra geopend om voorlichting te geven over huidkanker. Ook de dermatologen in het Antonius Ziekenhuis in Sneek doen mee.
Op andelapharma.nl kan je online advies krijgen over welke zonnebrand het beste bij jouw huid past. Een vette huid heeft behoefte aan een andere zonnebrand dan een droge huid bijvoorbeeld. En van zonnebrand kan je ook zonneallergie krijgen, een zonnebrand zonder parfum en andere irriterende stoffen kan dan een optie zijn. Zonnebrandcremes speciaal voor het gezicht worden ook steeds meer verkocht. Het wordt gelukkig steeds gebruikelijker om een zonnebrandcreme als dagcreme te gebruiken, zodat dit deel van de huid dagelijks goed beschermd wordt. Ook op bewolkte dagen!
En denk trouwens eens aan zonnebescherming van binnenuit, door extra anti-oxidanten zoals granaatappel te slikken. Supplementen met hoge concentraties anti-oxidanten helpen de huid weerstand te bieden tegen alles van buitenaf, zoals schadelijke UV-stralen en herstelt en beschermt de huid tegen schade aangericht door vrije radicalen. Extra anti-oxidanten, extra bescherming!
Voor de watersporters in Sneek en omgeving hebben we ook een goede zonnebrand tip. Een heldere substantie die snel in de huid trekt, je er niet afzweet en waterproof is. Dus als u denkt zonnebrand werkt niet voor mij op het water: de tijden zijn veranderd. Ook hiervoor bestaat een goede oplossing!
Om in de watersporttaal te blijven: Surf op "bescherm je huid dag" even langs ons online huidadvies!
Maaike van der Goot-Andela

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!