donderdag 20 oktober 2011

Mannenhuid

Dit keer een aantal tips voor de mannenhuid! Doe er uw voordeel mee!

De mannenhuid is zo’n 20% dikker en vetter dan de vrouwenhuid. Het mannelijke hormoon Testosteron heeft ook zijn impact op de huid. Bovendien scheidt de mannenhuid meer talg af, waardoor deze gevoeliger is voor huidproblemen zoals acné. Aan de andere kant heeft de mannenhuid veel te verduren van het scheren. En kan de huid gevoelig worden. De huid van de man is anders dan die van een vrouw en verdiend specifieke producten met specifieke actieve ingredienten.

Goede producten voor de mannenhuid

De producten van Lierac Homme bijvoorbeeld. Deze producten zijn gebaseerd op efficientie, veiligheid en gebruikscomfort. Drie fundamentele pijlers die perfect toepasbaar zijn op cosmetica voor mannen. Een ander fijn merk met een hoge concentratie antioxidanten en actieve stoffen is Murad Man. Ook erg leuk om cadeau te geven! Wat het voordeliger segment betreft, kunt u denken aan Weleda voor Mannen. 100% natuurlijke verzorging voor de mannenhuid. Of Vichy Homme. 

Mooie mannenhuid 

Het wordt ook steeds gebruikelijker dat mannen er mooi uitzien. We verkopen daarom minerale make-up die ook geschikt is voor de mannen huid. Het woord "make-up voor mannen" is eigenlijk niet goed gekozen. Eerder producten die de huid mooi en egaal maken en beschermen tegen de zon. Zelfs als u veel zweet. Bijvoorbeeld Mineralogie Face and Body Block in een clear en een getinte versie. Maar ook de getinte zonnebrand creme van La Roche-Posay wordt veel aan mannen verkocht. Eigenlijk helemaal niet vreemd gezien het feit dat dit zeer effectieve producten zijn en ook nog eens voor een egale tint zorgen. 

We noemen hier nog een ander zweetvast zonneproduct wat het goed doet bij onze mannelijke klanten: Ultrasun Sports Clear.  Zweetvaste zonnebrand. Ideale zonnebrand bijvoorbeeld voor de wintersport!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!