vrijdag 28 oktober 2011

Waarom je gekleurd haar goed moet verzorgen

Bij een kleuring of ontkleuring bevindt het haar zich in een alkalische omgeving. Door deze alkaliteit gaan de haarschubben openstaan zodat de gebruikte producten nog beter binnen kunnen dringen en hun werk doen daar waar nodig. Alleen zit hier ook een nadeel aan... De haarschubben gaan open staan en dit zorgt voor dof en poreus haar.

Zonder uitwendige bescherming is het gekleurde of ontkleurde haar dus erg kwetsbaar. Het evenwicht moet door passende producten hersteld worden. Het is noodzakelijk om de haarschubben zo snel mogelijk te sluiten en te verstevigen om beschadiging van het haar te voorkomen. En voor een mooie glanzende haardos.

De oplossing hiervoor zijn zuurhoudende shampoo;s die het haar beschermingen en de heldere kleur laten behouden. Daarnaast is het verstandig om specifieke verzorgingen met een herstructurerende en beschermende werking te gebruiken. Bijvoorbeeld een haarmasker voor gekleurd haar wat ook weer die zuren bevat naast herstellende ingredienten. En uit naam van dit product (Citrus masker) is de zuurheid af te leiden.

En voor iedere dag is de Phyto Citrus glans shampoo en PhytoBaume stralende kleur erg fijn. Phytobaume stralende kleur wordt na het wassen gebruikt om het haar onmiddellijk te ontwarren en de gals van gekleurd haar en méches duurzaam te beschermen. Het voedende en antioxiderende extract van duindoornbessen beschermt de cellen waardoor de kleur behouden blijft. Het pompelmoesextract en de zuren van hibiscusbloemen maken samen de schubben glad waardoor het haar een uitzonderlijke glans krijgt. Het haar is door deze zuren uit de natuurlijk weer uitzonderlijk glad en makkelijk in model te brengen.

Probeer de producten van Phyto eens, je zult versteld staan! Phyto staat voor gezond en mooi haar door de kracht van planten! Zelf zijn we erg enthousiast en zien we direct resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!