dinsdag 31 januari 2012

Mineralogie Face Primer, wat doet het?

Het minerale make-up merk Mineralogie biedt dé oplossing voor een gladde, silky huid. Een face primer. Maak tijd voor een goede basis en een langdurige onberispelijke look. De must voor dit voorjaar! Verzacht en egaliseer uw teint met de Face Primer van Mineralogie, aangebracht na uw dagverzorging en voor de Mineralogie Liquid Hydration (gekleurde minerale dagcrème) en finishing touch met de pressed of loose foundation.



Mineralogie Face Primer is rijk aan natuurlijke oxidanten zoals mango en groene thee dus is extra verzorging voor uw gezicht. Bovendien minimaliseert de Mineralogie Face Primer grove poriën en verzacht fijne lijntjes waarbij het gezicht een zijdezachte finish en prachtige gladde uitstraling krijgt. Grove poriën zie je vaak terug bij een vettere huid of een ouder wordende huid. Door eerst een primer te gebruiken, blijft de make-up niet in de poriën zitten en krijgt u de gewenste egale look!

U voelt deze primer van Mineralogie absoluut niet zitten en zelfs bij extreme warmte en een hoge luchtvochtigheidsgraad garandeert de primer een langdurige houdbaarheid van uw minerale make-up gedurende de hele dag. Laat uw minerale foundation en uw complete look spreken met deze zijdezachte start.

Mooi is dat deze Face Primer van Mineralogie in 2 versies verkrijgbaar: clear (ook geschikt voor de donkere huid) en tinted. En nu tijdelijk met 10% korting. Waar schoonheid begint....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!