maandag 30 januari 2012

Tips om uw huid met een gevoelstemperatuur van -10 in optimale conditie te houden.

Het vriest in Nederland en dit betekent natuurijs!! In Friesland haalt iedereen de ijzers al weer uit het vet en bereidt zich voor op super mooie toertochtjes, "koek en sopie tenten" en gezelligheid op het ijs. Omdat "winteren" specifieke verzorging met zich meebrengt, krijgt u van ons u een paar tips om uw huid met een gevoelstemperatuur van -10 in optimale conditie te houden.

Smeer uw huid in met een intensieve crème om u tegen de kou te beschermen. Vooral uw gezicht heeft veel te verduren door de elementen.

Beschouw schaatsen in Nederland ook als een wintersport en smeer uw huid eventueel meteen in met een zonnefactor. Want we hopen natuurlijk op mooi, zonnig winters weer. Denk aan een crème zoals Anthelios creme spf 50.

Beide producten zijn zonder parfum en geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. En de laatst genoemde crème beschermd de huid zelfs onder zeer barre omstandigheden:

"Deze crème kreeg ik mee voor mijn beklimming van de Kilimanjaro. De omstandigheden op bijna 6000 meter waren extreem. Keiharde wind (kracht 10!) en een gevoelstemperatuur van min 30. De crème bood uitstekend bescherming tegen deze omstandigheden!"

Vergeet ook de tere huid van de lippen niet! En gaat u langere schaatstochten maken? Een tip is dan om de benen van te voren in te smeren met een huidolie zoals Decubal Bodyolie om de warmte van uw lichaam iets langer binnen te houden.

Heel veel ijspret!

1 opmerking:

  1. Zozo heeft de dame op de foto de Kilimanjaro bedwongen?
    Groetjes, Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw post!