zondag 24 juni 2012

Mineralogie Demo

Heerlijk om zoveel mensen mooi te maken! Zo verrast ze zijn, dat ook zij er heel mooi kunnen uitzien. Een mooie egale huid, met jukbenen en ogen die er uit knallen. En wat opviel in de gesprekken met de vrouwen die ik op de kruk heb gehad, is dat toch zo veel mensen een keer een allergische reactie van make-up hebben gehad. Fijn is het dan, om dit mooie natuurlijke make-up merk zonder parfum en parabenen te demonstreren, dat ook nog eens goed voor de huid is.


Gisteren heb ik een Minerale Make-up Demonstratie gegeven op de streekmarkt bij "Zorgboerderij Veldzicht". De Zorgboederij had de markt georganiseerd om zo geld bij elkaar te halen voor een duo fiets voor de bewoners. Een mooie actie, waar ANDELA PHARMA ook graag aan meedoet.

Er waren veel mantelzorgers aanwezig, die nu eens zelf verzorgd konden worden bij ons in de stand. Een natuurlijke make-over in combinatie met Shiatsu. Want je goed voelen is er goed uitzien. En er goed uitzien, is je goed voelen, toch? Boukje Ybema (Shiatsu praktijk Workum) was aanwezig zodat we de mantelzorgers en andere aanwezigen heerlijke onder handen konden nemen.

Volgend jaar maar weer!

Meer lezen over het mooie ECO-Chique Minerale Make-up merk Mineralogie? Klik dan hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!