maandag 20 augustus 2012

Stralende huid met Murad

Ontdek een jonger uitziende huid met de producten uit de MURAD Environmental Shield lijn. Dankzij de hoge concentratie vitamine C verminderen de producten uit deze lijn de zichtbaarheid van ouderdomsvlekjes, fijne lijntjes en rimpels. Tevens wordt de huid beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vooral zo na de zomer, zijn deze MURAD producten producten waar de huid behoefte aan heeft. Laat uw huid stralen en helder zijn als de zon!

MURAD's Environmental Shield bestaat uit:

[stap 1] Essential C Cleanser
Reinigt en zuivert de huid die beschadigd is door omgevingsfactoren door onzuiverheden weg te spoelen terwijl de gedehydrateerde huid weer gevoed wordt.

[stap 1] Essential-C Toner
Beschermt en brengt de beschadigde huid in balans door het vochtgehalte aan te vullen terwijl vrije radicalen worden geneutraliseerd.

[stap 2] Active Radiance® Serum
Verbetert de uitstraling, stimuleert de natuurlijke weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt het celvernieuwingsproces te verbeteren waardoor tekenen van veroudering minderen.

[stap 2] Essential-C Daily Renewal Complex®
Wetenschappelijk bewezen Vitamine C innovatie strijdt tegen schade van buitenaf en verbetert de jeugdige uitstraling.

[Stap 3] Essential-C Day Moisture SPF 30
Krachtige bescherming tegen zon en vrije radicalen, rijk aan antioxidanten vermindert schade door omgevingsfactoren en UVA/UVB straling tegen te gaan.

[Stap 3] Essential-C Eye Cream SPF 15 I PA++
Gepatenteerde, anti-aging oogcrème die het delicate gebied rondom de ogen verheldert en verstevigt.

[Stap 3] Essential-C Night Moisture
Gepatenteerde, luxe, antioxidant-rijke hydratant geeft ‘s nacht bescherming aan de huid.

Vitamin C Infusion Home Facial Kit
Wetenschappelijk bewezen, antioxidant-rijke behandeling gaat het verschijnen van huidveroudering ontstaan door schade door omgevingsfactoren tegen.

Maak kennis met de producten uit de Environmental Shield lijn met behulp van de Murad Starterskits. Een Starterskit biedt u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met de baanbrekende producten van Dr. Murad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!