dinsdag 15 november 2011

Een nieuw begrip in anti-aging: Vichy Derm Source

VICHY heeft een cruciale rol van de oppervlakkige dermis ontdekt. Het beschermd de jeugdigheid van de huid. Het is een drijvende kracht achter de natuurlijke vernieuwing van essentiële collageen vezels en het oppervlak van de huidlaag. Vichy noemt dit de "Derm Source".

De nieuwe Vichy Derm Source formule is verrijkt met rhamnose (5%), een natuurlijk verkregen werkzame stof gevonden in een Braziliaanse plant, die helpt bij het stimuleren activiteit in de "Derm Source". Dus, als u op zoek bent naar een nieuwe innovatieve anti-rimpel product, gebruik LIFTACTIV Derm Source voor een stevigere, fluweelzachte huid.

Vichy LIFTACTIV DERM SOURCE  is ideaal voor vrouwen vanaf 35 + die zich bezighouden met rimpels en een verlies van stevigheid. Het Derm Source assortiment bestaat uit een anti rimpel dagcrème voor de droge huid of de normale tot gecombineerde huid. Een nachtcrème voor alle huidtypes. En een fluweelzacht serum, wat onder de crème gebruikt kan worden, maar ook stand alone.
En alle Vichy LIFTACTIV DERM SOURCE producten zijn natuurlijk verrijkt met het kalmerende thermale water van Vichy en geschikt (en dermatologisch getest op) voor de gevoeligere huid.

Shop Vichy LIFTACTIV DERM SOURCE  >>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!