dinsdag 8 november 2011

Tot 80%* minder haaruitval met KÉRATENE


Ontdek de nieuwe KÉRATENE lijn. Puur natuurlijke (zelfs organische) professionele haarverzorgingsproducten tegen beginnende kaalheid en tegen excessieve haaruitval. KÉRATENE is geschikt voor zowel mannen en vrouwen met haaruitval.

KÉRATENE Ultra
KÉRATENE bevat geavanceerde combinaties van actieve ingrediënten op basis van sitosterolcomplex die een directe invloed hebben op de belangrijkste oorzaken van androgenetisch haarverlies: het enzym 5-alpha reductase en het hormoon DHT. Alle KÉRATENE producten zijn gemaakt met alleen de puurste organische ingrediënten, zonder gevaarlijke chemicaliën, zoals parabenen, petrolatum, SLS, DEA, MEA of andere synthetische stoffen die juist dermatologische problemen kunnen veroorzaken. Dankzij de speciale moleculaire structuur, beschikken de actieve substanties van KÉRATENE anti-haaruitval producten over een uitstekende dermatologische penetratie en cellulaire absorptie, met een minimale chemische stress op de haarfollikels. 

KÉRATENE is geproduceerd conform de hoogste eisen voor puur natuurlijke organische cosmetica van BDIH Duitsland, SOIL Engeland en EcoCERT Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door de Europese Associatie van Haartransplantatie Artsen, FUE Europe en Alopezie.de.

* in systematische en gecombineerde behandeling van minimaal 45 opeenvolgende dagen met KÉRATENE Shampoo en KÉRATENE ULTRA of KÉRATENE SerComplex

Ontdek meer over KÉRATENE op  www.keratene.com of bestel KÉRATENE online bij andelapharma.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!