woensdag 9 november 2011

Geslaagde eerste Feel Good Night

Parrega 7 november 2011 - Donderdagavond 27 oktober heeft de eerste Feel Good Night plaatsgevonden. 50 dames zijn verwelkomt met een kopje biologische kruidenthee op de zorgboederij Veldzicht in Parrega. Onder het genot een hapje en een drankje (beautyfood) hebben deze 50 dames 4 mini workshops gevolgd. Mini workshops van echte “Feel Good” Experts. Apotheker Anne Andela (van de webshop andelapharma.nl) gaf een workshop “een gezonde huid in 3 stappen”. Boukje Ybema (van Shiatsu Praktijk Workum) nam de vrouwen mee in de wereld van Shiatsu en Oosterse filosofie.

 

Maar er was nog meer. Verwenexpert Fioon heeft een express kleurenadvies gegeven en last but not least was er een topvisagiste opgetrommeld van het mooie niche make-up merk Face Stockholm. En dit allemaal in Parrega. Wat heerlijk! 50 vrouwen hebben genoten van een leerzame en gezellige avond waarin vele aspecten van het zich goed voelen aan de orde kwamen. Want je goed voelen is er goed uitzien, en er goed uitzien is je goed voelen!
Naar aanleiding van de vele positieve reacties komt er vast nog wel een 2e Feel Good Night! Voor meer informatie over de Feel Good Night neem contact op met info@andelapharma.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!