woensdag 21 september 2011

Hoe gebruik je minerale make-up?

Minerale make-up aanbrengen breng je anders aan dan vloeibare foundation. Je gebruikt een los poeder en brengt dit met rond draaiende bewegingen middels een kwast aan op je huid. Loose mineral powder geeft een super mooie egale huid mits je het juist gebruikt. En niet iedereen heeft goede kwasten of ervaring met minerale make up. Gelukkig is er nu een oplossing!

Om minerale make up toegankelijker te maken. En iedereen te laten profiteren van de voordelen van deze gezonde make-up, heeft het minerale make-up merk Mineralogie het aanbrengen van minerale make up eenvoudiger gemaakt. Ze heeft een twee-in-een product op de markt gebracht: losse minerale poeder in een kwast, met navul-verpakkingen. De Mineralogie dispensing brush!





Dispensing Brush geeft u alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze, egale look. Luxe Borstel en 100% loose mineralen foundation, blush of bronzer in één handig product. Deze doseer make-up borstel van Mineralogie is gemaakt van super fijn geitenhaar en varkenshaar. Met een start pomp en een tweeledig zegel geeft deze mineral make up, u in een handomdraai een perfecte, onberipselijke look. Perfect voor de vrouw die veel onderweg is.

Hoe gebruikt u deze minerale make up brush? Begin op het midden van het voorhoofd en ga met kleine ronddraaiende bewegingen aan één kant van het gezicht naar beneden. Ga vervolgens met dezelfde ronddraaiende bewegingen vanaf de kin aan de andere kant omhoog en eindig weer op het voorhoofd. Voor een lichte dekking twee tot drie keer herhalen. Voor een volledige dekking drie tot vijf keer herhalen.


De werking van minerale make-up is anders dan die van traditionele make-up. Nadat u deze heeft aangebracht duurt het heel even voordat u het uiteindelijke resultaat goed kunt beoordelen. In eerste instantie kan het lijken dat de mineralen niet genoegd dekking hebben gegeven of dat het poeder als een laagje op uw gezicht blijft liggen. Wacht tussen het aanbrengen van meerdere laagjes steeds heel even om de juiste dekking en het effect op de huid te kunnen beoordelen.

U hoeft nu alleen nog af en toe de kwast te reinigen. Dit doet u door de kwast recht op te houden (met de haren omhoog) en deze zachtjes heen en weer te rollen in een met "brush cleanser" doordrenkte papieren handdoekje tot deze weer helemaal schoon is. Hiervoor kunt u ook een andere cleaner op alcohol basis gebruiken. De reiniging van de kwast is bedoeld voor de hygiëne, zodat bacteriën geen kans krijgen op uw huid.


Zo wordt het aanbrengen van minerale foundation een koud kunstje toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!