vrijdag 16 september 2011

Rosactive haalt natuurlijk het beste uit uw huid.

Rosactive gaat voor resultaat. U ook?

En wat is nu leuker om dit mooie Italiaanse probreem gerichte merk op zeer voordelige manier te leren kennen? Dit kan door onze Rosactive aanbiedingen.



Deze maand hebben we het Rosactive B-like lips filling serum voordelig voor u ingekocht. Dit betekent dat u voor slecht €9,95 een Rosactive creme kunt proberen. B-like lips filling serum is een natuurlijke manier om aan de liprimpeltjes te werken. Zonder naalden of fillers. Gewoon met een "botox creme".

Hoe werkt dit dan? Deze lippen crème is een veilig cosmetisch alternatief voor het spierverslappende injecties en een innovatieve manier van behandelen van alle vormen van expressie rimpels. Het bevat actieve ingredienten uit planten die er voor zorgen dat de B-Like behandeling effectief is op de zenuwuiteinden in plaats van op de spieren. Daarnaast bevat het hydraterende ingredienten, wat ook goed is tegen lip rimpeltjes. Binnen een week ziet u zichtbare resultaten.

In de afgelopen jaren, heeft ROSACTIVE haar onderzoek gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve en high-performance cosmetische formuleringen op basis van uitgebreide studies en wetenschappelijke onderzoeken. Omdat voor de actieve ingredienten enkel de natuurlijk als inspiratiebron gebruiken, noemen ze hun producten "Phytoceuticals". Natuurlijke werkzame stoffen, met een laag moleculair gewicht (zodat de actieve stoffen diep in de huid kunnen doordringen) zijn de belangrijkste kenmerken van een ROSACTIVE "Phytoceutic" product. Rosactive kiest in haar nieuwe formulering steeds meer voor producten zonder parabenen, allergenen en kunstmatige kleurstoffen.

Dankzij de zuivere grondstoffen zijn de producten zeer geschikt voor de gevoelige huid en minimaliseren ze allergische reacties. Rosactive producten staan voor het bereiken van een onmiddellijke en langdurige resultaten.

Het proberen waard toch voor deze prijs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!