donderdag 8 september 2011

Najaar make up trends

Is het u ook al opgevallen? In de winkels ziet u heel veel blauw tinten met bruin gecombineerd. Deze kleuren ziet u ook terugkomen in de najaar make-up trends. Kies deze herfst voor een marine blauwe oogschaduw. Marine blauw is niet alleen weggelegd voor de zeilers onder ons. Het is een klassieke kleur, maar als u deze dik aanbrengt of werkt met goede pigmenten, staat dit in het bijzonder mooi bij bruine ogen.




Bijvoorbeeld: Midnight Eye Shadow van Mineralogie. Combineer Marine Blauw met een Koperkleurige shimmer oogschaduw om het licht in uw ogen te vangen. Mooi als lijntje onder uw ogen. Beautytip: deze minerale oogschaduw kan nat ook heel goed als eyeliner gebruikt worden.

Nude impliceert de afwezigheid van kleding, maar als het gaat om de lippen, bedoelen we een zo weinig mogelijke dekking. Voor een super sexy najaarslook combineert u een abrikoos kleurige lippenstift met een bijpassende glossy teint. Bijvoorbeeld Face Stockholm Creme Lipstick Modisty gecombineerd met Face Pot Gloss Perfect. Heel subtiel, maar super sexy!

Natuurlijk vergeten we de wenkbrauwen niet. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, wenkbrauwen zijn de basis voor een mooie make-up en geven uw gezicht vorm. En de wenkbrauwen mogen er zijn dit najaar! Krachtig, geaccentueerd en vol. Op de najaar catwalks werden de wenkbrauwen gevormd op een manier die zelfvertrouwen uitstraalde en toch supervrouwelijk was. Creƫer deze look door een sjabloon te gebruiken. Vul het sjabloon op met wenkbrauwpoeder en voila!

Je krijgt bijna zin in de herfst!

Tot blogs,
Maaike Andela

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!