dinsdag 27 september 2011

Voorbeeld van een online huidadvies van Anne

Persoonlijk Online huidadvies.... Dit betrekkelijk nieuwe element van advisering in de beauty wereld hebben wij vanaf meet af aan geïmplementeerd in onze shop. We adviseren mensen graag en een schriftelijk advies geeft mensen de mogelijkheid om goed over het advies na te denken en het nogmaals te lezen. Een advies kan zeer uitgebreid zijn of heel concreet.

Lees bijvoorbeeld dit advies aan een vrouw die graag een vervanger wenst voor haar "dure" Bergman crème en een zeer gevoelige huid heeft. Natuurlijk komt er vanuit ANDELA PHARMA ook altijd een advies voor de verzorging van binnenuit. Een belangrijke stap die nog vaak wordt overgeslagen.

Lees mee en kijk of een persoonlijk online huidadvies ook iets voor u is...

"Als ik kijk naar de Bergman crème en uw aanvraaggegevens, zoekt u een lichte crème met antioxidanten en peptiden, liefst zonder fruitzuren en vitamine A, tegen een doffe huid en huidveroudering. Een crème die dan geschikt voor u zou kunnen zijn is de Biomixyl van Rosactive, tevens geschikt voor een allergische huid, aangezien het vrij van parabenen en siliconen is. Van deze lijn is ook een serum en een oogcreme beschikbaar. 

Indien u uw huid van binnenuit wil ondersteunen kunt u bijv kiezen voor een 100% natuurlijk supplement van Rejuvenal, bijv de Phytomatrix. Dit supplement zit boordevol antioxanten, vitamine A, D en E en belangrijke mineralen voor de huid als zink en selenium. Wat ook een goed hypoallergeen supplementen-merk is, is Plantina. Supplementen van Plantina bevatten geen conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen en kruiden (hypoallergeen), GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd). O.a Plantina Yolac Probiotica is een mogelijkheid onder meer vanwege uw darmen klachten."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw post!